Verenigingsinfo

Het shantykoor “De IJsselboei” is opgericht op 7 december 2006. Vanaf die datum zijn de trossen dus officieel losgegooid. In de loop van de zomer van het 2006 kwam bij een paar mannen uit Brummen het idee naar voren om een shantykoor op te richten. Dit initiatief kreeg een vervolg in een informatieavond en hier bleek dat er in de gemeente Brummen een grote belangstelling bestond om in verenigingsverband shanties en zeemansliederen te gaan zingen. Hierbij moet gezelligheid voorop staan. De bedoeling is dat we optreden op festivals, dorpsfeesten, in verzorgingshuizen enz.
Het koor bestaat uit mannen én vrouwen, niet echt gebruikelijk bij een shantykoor. Voor vrouwen is er op dit moment een wachtlijst maar voor mannen is het weer mogelijk om lid te worden … graag zelfs. We nodigen je bij dezen uit om vrijblijvend een keer te komen kijken bij de repetitie. Maar kijk uit, je raakt zo besmet … met het shantyvirus natuurlijk
Mannen
Er zijn nog plaatsen vrij 72%
Vrouwen
Helaas ... er is nu een wachtlijst 100%
Dorpslokaal Concordia in Brummen

VERHUISBERICHT

Na 15 jaar op Plein Vijf te hebben gewoond wordt per 23 maart a.s. Dorpslokaal Concordia in Brummen ons nieuwe onderkomen. We hopen ons daar snel thuis te gaan voelen. Gelijktijdig wordt onze wekelijkse repetitieavond verplaatst van de vrijdag- naar de woensdagavond.
Elke woensdagavond repeteert Shantykoor “De IJsselboei” tussen 19.30 en 21.30 uur in Dorpslokaal Concordia in Brummen. 
In de pauze worden de kelen gesmeerd met thee en koffie. Het zingen is serieus met gezelligheid hoog in het vaandel. De koorleden voelen zich sterk verbonden met het water en het zeemansleven. Dus met alle schoonheid, romantiek en dramatiek die in de vele liedjes bezongen wordt. Na de repetitie wordt nog een tijd nagekaart en is er gelegenheid om de schorre kelen met bier o.i.d. te blussen.
Boekingen kunnen geregeld worden met de Captain’s Crew (zie verder onder ‘Contact, Boekingen’)
Shantykoor De IJsselboei is aangesloten bij …
VERENIGINGSADRES / SECRETARIAAT
Gerrie Willems
Thorbeckestraat 18
6971 DC Brummen
BANKRELATIE
IBAN: NL55RABO0129279501
Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 08153353