Verenigingsinfo

Het shantykoor ‘De IJsselboei’ is opgericht op 7 december 2006. Vanaf die datum zijn de trossen dus officieel losgegooid. In de loop van de zomer van het 2006 kwam bij een paar mannen uit Brummen het idee naar voren om een shantykoor op te richten. Dit initiatief kreeg een vervolg in een informatieavond en hier bleek dat er in de gemeente Brummen een grote belangstelling bestond om in verenigingsverband shanties en zeemansliederen te gaan zingen. Hierbij moet gezelligheid voorop staan. De bedoeling is dat we optreden op festivals, dorpsfeesten, in verzorgingshuizen enz.
Het koor bestaat uit mannen én vrouwen, niet echt gebruikelijk bij een shantykoor. Voor vrouwen is er beperkt ruimte, maar voor mannen is het altijd mogelijk om lid te worden … graag zelfs. We nodigen je bij deze uit om vrijblijvend een keer te komen kijken bij de repetitie. Maar kijk uit, je raakt zo besmet … met het shantyvirus natuurlijk.
Mannen
Er zijn nog plaatsen vrij
Vrouwen
Er is plaats voor 1 vrouw. 99%
Plein 5
Plein 5 te Brummen
Elke vrijdagavond repeteert Shantykoor “De IJsselboei” tussen 19.30 en 21.30 uur in ‘Plein 5’, Graag van Limburg Stirumplein 5 te Brummen. 
In de pauze worden de kelen gesmeerd met thee en koffie. Het zingen is serieus met gezelligheid hoog in het vaandel. De koorleden voelen zich sterk verbonden met het water en het zeemansleven. Dus met alle schoonheid, romantiek en dramatiek die in de vele liedjes bezongen wordt. Na de repetitie wordt nog een tijd nagekaart en is er gelegenheid om de schorre kelen met bier o.i.d. te blussen.
Boekingen kunnen geregeld worden met de Captain’s Crew (zie verder onder ‘Contact, Boekingen’)
Shantykoor De IJsselboei is aangesloten bij …
VERENIGINGSADRES / SECRETARIAAT
Arnhemseweg 117
6991 DM Rheden
BANKRELATIE
IBAN: NL55RABO0129279501
Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 08153353